Ons team

De leden van onze organisatie

Het bestuur van de stichting

Onze voorzitter
Bogus Verouden is onze voorzitter van het bestuur.

Onze penningmeester
Marisa Nunes is verantwoordelijk voor het financiële beleid. Samen met de directie draagt zij zorg voor de uitvoering van dit beleid.

Onze secretaris
Saskia Hofmeijer is onze secretaris.  Zij is verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte van de organisatie.

Het team van leerkrachten

Onze schoolleider en  Juf van groep 3/4
Mariska Diehlman
Vanaf de basisschool wilde ik al juf worden. Pas jaren later heb ik de PABO gedaan en heb ik in het onderwijs gewerkt. Veelal met jongeren met ASS en angstproblematiek. Nu mag ik in Portugal juf zijn van een super leuke klas en sinds kort de schoolleider van een hele leuke school. Samen met mijn vier honden en een tamme valkparkiet woon ik sinds kort hier in Portugal.  Ik heb twee zoons.

Juf van groep 1/2
Deborah Bailote
Met kinderen werken is mijn grote passie. Ik woon sinds 2016 in het zonnige Portugal samen met mijn man en twee kinderen en onze hond. Voordat ik naar Portugal ging, ben ik 16 jaar werkzaam geweest als leidster van een peutergroep, waarna ik als onderwijsassistent heb gewerkt op een internationale school in de Algarve. De Nederlandse manier van werken bleef me maar trekken en daarom ben ik blij dat ik het team van NOAP mag versterken.

Juf van groep 1/2

Hallo! Ik ben Joyce Dubbeld, 31 jaar oud. Sinds februari 2023 woon ik samen met mijn man Bas, onze baby Frea en onze hond Jopie in een prachtige oude watermolen in de buurt van S. B de Messines. In Nederland heb ik lange tijd gewerkt als Dalton leerkracht en heb ik ervaring in alle groepen. Daarnaast heb ik altijd veel voldoening gehaald uit mijn rol als cultuurcoördinator. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur! Met een diploma in biologisch-dynamisch onderwijs op zak, kijk ik ernaar uit om kinderen op een boeiende manier in contact te brengen met de natuur en alles dat daarbij hoort.

Juf van groep 5 t/m 8
Kirsten Mesman
Ik ben de juf van groep 5 t/m 8. Ik heb de opleiding onderwijs assistent en de PABO gedaan. Tijdens beide opleidingen heb ik het geluk gehad stage te mogen lopen bij NOAP. Ik was meteen compleet verliefd op de school, de mensen en het land. Toen ik bezig was met afstuderen, heb ik meteen gesolliciteerd bij NOAP en nu woon ik sinds 2019 in Portugal. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad.

Onze Portugese juf
Jéssica Inácio
Ik ben docent Portugees. Ik heb mijn diploma Estudos Europeus gehaald in 2014, aan de faculteit van Letterkunde van de universiteit van Lissabon. Ik werk sinds 2018 bij NOAP . Ik houd van lezen, schrijven aan mijn blog en films kijken. Nu heb ik niet zoveel tijd, want ik heb sinds kort een kindje! Ik vind het heel leuk om met kinderen en jongeren te werken en om ze te helpen om Portugees te leren.

En niet te vergeten: De ouders van onze leerlingen.

Mede dankzij jullie helpende handen en morele ondersteuning kunnen wij van Nederlands Onderwijs Algarve Portugal een succes maken.

Dank jullie wel!

Nederlands onderwijs Algarve Portugal; volledig dagonderwijs volgens Nederlands curriculum aangevuld met Portugees onderwijs. Huiswerkbegeleiding en tutoring. Taallessen (Ned/Port/Eng) in groepsverband of privé.